FOTOGRAFIAS LLEIDA 2009

Una de mis aficiones es la fotografia (además del cine, claro). De vez en cuando iré colgando algunas imagenes que me parezcan interesantes o que me gusten personalmente. Hoy os ofrezco cuatro fotos tomadas el pasado fin de semana en Lleida. La curiosidad es que las tomé con mi telefono móvil (Motorola Z3). Espero que os gusten.

1) "LLUM" ("LUZ"). Interior de la iglesia románica de Lleida (Siglo XIII)
2) "FERRO I FUSTA" (HIERRO Y MADERA"). Puente que comunica el mirador con el conjunto monumental de la Seu Vella.
3) "OMBRA" ("SOMBRA"). Claustro Lleida (Siglos XIII-XIV)
4) "CLAUSTRE" ("CLAUSTRO"). Claustro Lleida (Siglos XIII-XIV)










Comentarios

Lleidatà ha dicho que…
Doncs aqui el comentari d'un lleidatà de pura sang!jejeje
Que dir? doncs que has sapigut capturar la tranquilitat i serenitat en unes fotografies d'una ciutat remoguda, en ple creixement i constant soroll, les fotografies transmeteixen pau, un sentiment molt bo, que no es troba en tots llocs. En fi, no entenc gaire de fotografia, pero es el que sento al mirar-les.
VICENT J. ORTIZ ha dicho que…
No saps l'alegria que em dona i el valor que te per a mi venint d'un lleidatà. Una abraçada molt forta i espero tornar molt aviat per a seguir coneixent els tresors que guarda la vostre meravellosa ciutat.
eseferrer ha dicho que…
Notaràs que encara que tinc més de huitanta, cumplidets, sóc un novell és estos menesters, però em coneixes prou, com per a saber de les meues inquietuds i interés, per qualsevol matèria. Si a açò afegim que, una d'estes qüestions, és la fotografìa, l'interés es manifesta en el seu grau superlatiu.

Veig fotografies fetes en blanc i negre, com manen els cànons, que delaten el gust i sensibilitat que hi ha darrere de l'objectiu, que saps el que vols i on i com plasmar. Bones, molt boniques, que ens prometen futures jornades per a recrear la vista. ESEFERRER

Entradas populares de este blog

PUNTO DE PARTIDA

FOTOS DE ALBACETE 2011

HASTA SIEMPRE...ANTONIO!